Claus Hjort Frederiksen...
Copyright 2008 by S.W. Rasmussen
Om ledighed og Claus Hjort Frederiksen

Lad mig gøre det helt klart: Jeg bryder mig ikke særlig meget om landets beskæftigelsesminister, Claus Hjort Frederiksen.

Han er efter min mening i sjælden grad en usympatisk levebrødspolitiker, der behandler mennesker og data på en yderst lemfældig og usaglig måde, der udelukkende har til formål at fremme hans personlige ambitioner.  

Han har det meste af sit voksne liv puttet sig mellem andre politikere og embedsmænd, personer, der kun i ringe grad har givet ham kvalificeret modspil. Og tror du mig ikke, så læs selv hans bemærkelsesværdigt korte curriculum vitae... Det er sjældent, at man ser et så ensidigt livsforløb.

Det er specielt uheldigt, når hans ansvarsområde omfatter nogle af de svageste personer i landet, en befolkningsgruppe som han formentlig kun kender som kolonner i diverse diagrammer og tabeller, der beskriver ministeriets succeser. Fiaskoerne hører han sikkert ikke så meget om.

Kan mit lille computerprogram yde et beskedent bidrag til at mildne effekten af hans trampen på personer, der allerede ligger ned, er mit mål nået.

Om programmet er lovligt? Det ved jeg faktisk ikke, men jeg antager, at jeg får besked, hvis CheckJobnet er i strid med gældende love og bestemmelser.
Fortæl mig hvad du mener om CheckJobnet

Skulle en eller anden finde programmet nyttigt, vil jeg meget gerne høre om det. Send din mening - positiv eller negativ - til mig.

Hvis du ønsker at være annonym, behøver du ikke at skrive. Jeg sætter pris på, at man står ved sine meninger. Og ytringer uden afsender giver jeg ikke meget for, det er for nemt...

Du finder flere kritiske kommentarer på debatsiden på min private hjemmeside og på debatsiden her på hjemmesiden for CheckJobnet. Hvis du vil vide mere om mig, er du velkommen til at besøge min private hjemmeside.

De bedste hilsener - og god fornøjelse med CheckJobnet

Søren W. Rasmussen, dr. scient.

musiksignaturen er med Teddy Wilson og Billie Holiday: Nice work if you can get it

revised: 26. August 2019 07:08:17 - contact: S.W. Rasmussen