hent og installér...
Copyright 2008-2009 by S.W. Rasmussen
Hent og installer CheckJobnet

Programmet CheckJobnet fylder ikke meget på din pc. Det kører i baggrunden og anvender så godt som ingen af din computers resourcer.
Download
Du kan hente programmet ved at klikke på:
download den nyeste version
hvorefter installationsfilen - checkjobnet.msi (ca. 3 Mb) - hentes og gemmes på din pc.

for Windows Vista brugere:
Det er muligvis nødvendigt at ændre nogle af computerens sikkerhedsindstillinger før CheckJobnet kan køre på Windows Vista. Ændringerne er beskrevet her.
Installation
Når installationsfilen er hentet, klikker du to gange på ikonen: , hvorefter installationen starter.
Du kan trygt acceptere installationprogrammets forslag til placering af programmet på din pc.

Når CheckJobnet er korrekt installeret, vil du opdage en ny ikon på dit skrivebord: , som du anvender til at starte CheckJobnet med.
Opsætning
Når du har indtastet brugeroplysningerne, testet om programmet virker og startet den automatiske overvågning, kan du parkere programmet nederst til højre på dit skrivebord ved at klikke på ikonen på programmets brugerflade.
Logfilen
Har du behov for at kontrollere logfilerne eller for at ændre indstillingerne, klikker du blot på den lille udgave af ikonen øverst i midten af skrivebordet for at åbne CheckJobnet.

for Windows XP brugere
Har du problemer med at få programmet til at virke på din pc, så læs her.
Systemkrav for CheckJobnet

CheckJobnet er skrevet og testet på mine egne computere, der anvender Windows XP Pro operativsystemet og Microsoft Internet Explorer 7.0.

Tilsyneladende fungerer programmet også på Windows Vista, forudsat sikkerhedindstillingerne ændres som angivet.

Det virker helt sikkert ikke, hvis du anvender andre browsere end Microsoft Internet Explorer version 6.0 eller bedre 7.0.

ChecjJobnet fungerer mere stabilt, hvis du sætter din mus til automatisk at hoppe (Snap To) til popup dialogbokse. Se under: Start -> Indstillinger -> Kontrolpanel -> Mus.

Har du behov for hjælp, må du meget gerne vente med at skrive til mig, til du har læst hjælpesiderne om installation og opsætning. 
 
revised: 26. August 2019 07:08:19 - contact: S.W. Rasmussen