hvordan virker det?
Copyright 2008 by S.W. Rasmussen
Hvordan virker programmet?

Selvom du ikke har forstand på programmering - eller på hvad der foregår inden i din PC, bør du alligevel læse beskrivelsen. Der er gode argumenter, hvis du skal overtale en bekendt til at afvikle programmet for dig.

CheckJobnet tilbringer det meste af sin tid i "sovende" tilstand. Cirka hvert minut "vågner" det, undersøger om det er tid for et besøg på jobnet . Er det ikke tilfældet  falder programmet "i søvn" igen. Denne undersøgelse tager kun en brøkdel af et sekund og registreres normalt ikke af PC brugeren.

Opdager CheckJobnet, at det er tid for et besøg eller en jobsøgning, starter en sekvens, der først åbner Internet Explorer (IE) og dernæst afvikler besøget som beskrevet under Indstillinger. Under denne process, som varer et nogle sekunder per bruger, bør man ikke anvende PC'en.

Du kan selv bestemme tidspunktet for besøget ved at køre Test af Opsætning på det tidspunkt, du ønsker besøgene skal finde sted.

Har PC'en været slukket og tidspunktet for besøget derfor er overskredet, vil CheckJobnet afvikle besøgene når computeren igen tændes.

Når besøget er afsluttet, falder CheckJobnet "i søvn" igen og "sover" til det er tid for næste besøg.
Hvad betyder de små ikoner?

Er der problemer med besøgene på jobnet.dk, vil du blive adviceret på programmets brugerflade med ikonerene:

hvis et eller flere Bekræft-Klik ikke er udført.
hvis en eller flere jobsøgninger ikke er udført.
hvis din adgangskode er ved at udløbe.
når Bekræft-funktionen er afbrudt.

advarslen dukker op, når der kun er én dag til du skal klikke på Bekræft-knappen på jobnet. Advarselstrekanten vises også, når der er en ny opdatering til programmet.

Det er tilrådeligt, at opdatere hver gang der frigives en ny opdatering. Selvom mange opdateringer kun rettet betydningsløse småting, sker det, at der er rettelser af alvorlige fejl, som forhindrer CheckJobnet i at udføre sine opgaver.

Der findes endvidere separate logfiler for:

Bekræft-funktionen.
Jobsøgning-funktionen.
Funktions-fejl i programmet.

Det er en meget god ide, at kontrollere i din mail-postkasse om kvittering for Bekræft-Klikket og kopier af dine ansøgninger ankommer som de skal.

Får du ingen mails fra jobnet, er der noget alvorligt galt, og du kan ikke regne med at der er bekræftet og jobsøgt.

revised: 06. October 2014 09:53:44 - contact: S.W. Rasmussen