Tegninger - Lidt om mig selv

Nina Thue Rasmussen
Skovstræde 22 
4891 Toreby L.
Tlf: 36 16 22 59
E-mail: ntr@privat.dk

 

Jeg har gennem 25 år arbejdet som illustrator og grafiker på Carlsbergs Forskningscenter og har i denne periode udført en stor del af det grafiske arbejde der. Jeg har hovedsagelig arbejdet indenfor det biologiske område, herunder genetik, plantefysiology, plantepathologi, bioteknologi og proteinkemi.

Arbejdet har blandt andet omfattet illustrationer til videnskabelige artikler, populærvidenskabelige publikationer, fremstilling af lysbilleder og overheads til foredrag, postere/plakater til møder, design af flaskeettiketter, logoer til forskellige formål, samt i de seneste år en del billeder og tegninger til publikation på vores hjemmeside.

Der arbejder ca. 150 videnskabelige medarbejdere på centeret, hvilket har givet mig rig mulighed for samarbejde med mange forskellige mennesker, samt at konvertere ofte meget løse skitser, printouts fra recordere etc. til figurer, som kan anvendes til publikationer.

Carlsberg Forskningscenter beskæftiger mange udenlandske forskere, så samarbejde på engelsk er ikke noget problem.

Udover mit arbejde for Forskningscenteret, har jeg udført illustrationsopgaver for blandt andet Københavns Universitet, Landbohøjskolen, Carlsbergfonden (Årsberetningen), Carlsbergs funktionærforening, Emil Christian Hansen Fonden og Kaj Linderstrøm-Lang Fonden.

Page updated 07-10-2007         Webmaster: NTR