foreningsblade
Generelle betragtninger
 
Som indledning til et samarbejde med SH-Grafik bør I læse - og omhyggeligt overveje vigtige spørgsmål se overfor - primært for at klarlægge jeres behov.

Foreningsbladet er vigtigt
 
Vi kan i samarbejde med jer fremstille lige netop det foreningsblad, der passer til jeres formål, eller videreføre jeres eksisterende foreningsblad. Trænger jeres bladet til et løft? eller synes I, at det er besværligt at få bladet ud til tiden? Så kontakt os.

Lad os "overtage" jeres foreningsblad
 
Det vil ofte være problematisk for en ulønnet bestyrelse/ledelse i mindre foreninger at afse tid og energi til arbejdet med og udsendelsen af foreningsbladet - ved siden af de mere direkte opgaver, som kræver opmærksomheden.

Her vi kan træde til. SH-Grafiks medarbejdere har stor erfaring indenfor layout og skriftlig formidling.

Pakkeløsninger
 
Vi kan også tilbyde en pakkeløsning, hvor vi udarbejder layout for jeres blad, eventuelt med jeres eget logo samt en hjemmeside, der passer i design til foreningens blad.

Derefter sender I blot en mail om, hvad der skal i bladet - og på hjemmesiden denne uge/måned sammen med teksten og illustrationer. Vi redigerer materialet og får bladet trykt i det ønskede antal og hjemmesiden opdateret. Nemmere kan det ikke være for jer.