hjemmesider
Om hjemmesider...
 
Man skal ikke surfe rundt på Internettet ret længe, før man møder hjemmesider, der annoncerer for længst overståede arrangementer eller tilbud - hjemmesider, som ingen tilsyneladende interesserer sig for længere.

Det er meget almindeligt, at en privat forenings eller mindre erhvervsvirksomheds hjemmeside starter med fynd og klem med en entusiastisk web-redaktør, der er fascineret af de utallige muligheder, der er til rådighed i de mange programmer, der findes til opbygning af hjemmesider.

Desværre går det ofte galt, når hjemmesidens ophavsmand/-kvinde forlader foreningen eller ikke længere har tid og energi til at vedligeholde hjemmesiden. Hjemmesiden forfalder hurtigt, og med den også virksomhedens eller foreningens ansigt på internettet.

Og det er i vore internet-tider ikke nogen god reklame for en virksomhed eller forening, hvis teksten på hjemmesiden er fuld af stavefejl, er uklart formuleret og ikke opdateret de sidste to år.

Hvem er vore kunder?
 
Vi forestiller os, at vore kunder for eksempel kunne være: sportsklubber, partiforeninger, privatskoler, spejdergrupper, hobbyklubber, haveklubber, menighedsråd - samt private personer, som ønsker at være synlige på internettet.

Eller mindre virksomheder såsom håndværkere, forretninger, restauranter, planteskoler, gårdbutikker - og andre selvstændige erhvervsdrivende, der ønsker at udvide deres kundekreds, men som ikke har tid, energi eller kundskaber til at opbygge og vedligeholde en hjemmesiden selv.

Definition af opgaven
 
Samarbejdet med SH-Grafik starter med, at vi sammen gennemgår jeres forenings/virksomheds formål og opbygning for - sammen med jer - at beskrive i detaljer, hvilke formål hjemmesiden skal opfylde - baseret på jeres svar på de 12 vigtige spørgsmål.

Det er er en helt nødvendig forudsætning for et frugtbart samarbejde, at både I og vi er enige om, hvilke formål hjemmesiden skal opfylde - inden hjemmesiden opbygges, og samarbejdsaftalen indgås.

Når denne gennemgang er afsluttet og vi er enige om svarene på de enkelte spørgsmål, kan I - næsten - glemme alt om den side af jeres forening eller virksomhed.

Selvom mange webdesignere lægger stor vægt på, at hjemmesiden er raffineret med smarte gimmicks, skal du ikke forvente denne form for hjemmeside af SH-Grafik. Det er vores erfaring at hjemmesider, hvis formål primært er informationsformidling, står sig ved at være enkle og overskuelige med ukompliceret navigering, så brugeren nemt kan finde de oplysninger han søger.

SH-Grafiks målsætning
 
Hos SH-Grafik får I ikke kun ”en hjemmeside”, det kan I få mange andre steder, men en kvalificeret samarbejds- og sparringspartner, som sørger for, at I, med et minimum af indsats, kan præsentere jeres forening eller virksomhed på internettet på en let tilgængelig og overbevisende måde.

Vi har stor erfaring indenfor grafisk arbejde, webdesign og skriftlig informationsformidling - også på engelsk. Vi er ansvarsbevidste, velorganiserede, omhyggelige og professionelle. Skulle du have lyst til at undersøge vores baggrund lidt nærmere, så læs her.