...lidt om baggrunden for Lolland-Falster Links projektet
HVORFOR ENDNU ET WEBSITE OM LOLLAND-FALSTER? - Når man som turist eller som beboer på Lolland og Falster, forsøger at finde oplysninger om området på Internettet, mødes man ikke så sjældent af en broget samling sider, som ikke altid afspejler det, man ledte efter. Værre er det imidlertid, at mange interessante oplysninger er gemt under kryptiske links, som selv ikke Google søgemaskinen uden videre magter at lokalisere. Ofte ved man end ikke hvilke ord, der skal søges efter for at fremskaffe de ønskede oplysninger.

HVAD ER SPECIELT VED LFL? - Opbygningen af LFL er lidt anderledes end de fleste større webportaler: I stedet for at lede blandt drop-down menuer og med lokale søgefunktioner, vælger du på LFL blandt et begrænset antal, på forhånd udvalgte emner, som alle er synlige på indekssiden. Udfordringen er altså, at forsøge at gætte i hvilken kategori det emne man ønsker oplysninger om, er placeret.

ANNOTATION AF LINKS - Ofte viser det sig når man åbner en webside, at det ikke netop var hvad man forventede: For at undgå, at du spilder tiden med at åbne websider du ikke er interesseret i, er hvert link forsynet med en kort beskrivelse samt 1 - 5Stjernersom du kan se/læse inden du åbner wesiden.

VEDLIGEHOLDELSE AF LFL - Lolland-Falster Links vedligeholdes med et simpelt cms (Content Management Software) system specielt udviklet til formålet (LFL-Editor) som forhåbentlig sætter os i stand til at administrere de mange links. Dette program kan gratisDownloadesog benyttes af alle interesserede.

NYE WEBSITES PÅ LFL - Der er uden tvivl adskillige vigtige websites, vi har overset. Er dit eget website ikke nævnt, eller kender du websites, som du mener skulle have været med, men ikke er det, kan du anvendeForeslå et nyt websiteformularen til at sende os oplysninger om websitet

HVILKE WEBSITES KAN BLIVE OPTAGET - Websites som vi anser for relevante for beskrivelsen af Lolland-Falster kan optages. LFL er uafhængig af kommercielle interesser. Det er derfor ikke muligt mod betaling, at få henvisninger til eksisterende websites optaget.

LFL PROJEKTET - Har du forslag til forbedringer eller har du fundet fejl, er du meget velkommen til kontakte os. Vil du vide mere om baggrunden for projektet, kan du læse den detaljerede projektbeskrivelse forLolland-Falster Links projektet.

Vi arbejder stadig på at finpudse indholdet, så du vil finde links rundt omkring, der ar anbragt i en forkert kategori og/eller endnu ikke er forsynet med stjerner efter fortjeneste.


Flintinge den 21. august 2005

Søren W. Rasmussen, Finn Krone & Nina Rasmussen